U bent op zoek naar nieuw personeel? Human Talent At Work helpt u naast het vinden van een nieuwe medewerker, ook bij het vinden van het talent dat past bij uw organisatie en uw organisatie naar een hoger niveau helpt. Voor banen in de horeca, sales & productie.

Zo zien wij het

Wij zijn ervan overtuigd dat ieder mens unieke, waardevolle talenten en capaciteiten bezit. Het optimaal benutten van dit persoonlijke vermogen biedt ongekende mogelijkheden. Het stelt mensen in staat hun persoonlijke doelen te verwezenlijken en het verschil te maken. Wij streven er naar om dit talent bij elke werkzoekende naar boven te halen door op basis van hun profiel, maar met name op basis van hun motivatie, te matchen aan een vacature die echt bij hun past. Wij geloven dat een écht goede match tussen kandidaat en werkgever een langdurige en plezierige werkrelatie tussen beiden op moet kunnen leveren. Maak ook voor tijdelijke banen of stageplekken helpt Human Talent At Work uw organisatie bij het vinden van het talent dat zichzelf en uw organisatie helpt te groeien.

Zo doen wij het

Wij zijn stuk voor stuk professionals die gespecialiseerd zijn in het werven van talent in de vakgebieden horeca, sales en productie. Voor vaste en tijdelijke banen, (afstudeer)stages, fulltime en parttime; op alle functieniveaus en regio’s in Nederland. Voor alle drie de vakgebieden bieden wij een eigen online cv- en vacaturebank waar u uw vacature kunt plaatsen en de cv’s van werkzoekenden binnen uw vakgebied kunt bekijken. Zo staat u direct in contact met werkzoekenden die daadwerkelijk op zoek zijn naar een baan in uw vakgebied. Maar ook buiten deze drie vakgebieden kunnen wij u wellicht van dienst zijn. Doordat wij ook open sollicitaties ontvangen van kandidaten die gespecialiseerd zijn in een ander vakgebied, is het goed mogelijk dat wij ook in contact staan met geschikte kandidaten voor uw branche. Neem daarom gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. 

Vacature aanmelden

Een goede kandidaat is vaak makkelijker te omschrijven dan te vinden. Daarom nemen wij u het werk uit handen. Zodra u de vacature bij ons aanmeld, stellen wij het functieprofiel, vormgegeven in de huisstijl van uw organisatie, op en is de vacature na plaatsing direct zichtbaar. Vervolgens maken wij gebruik van geavanceerde wervingskanalen en marketing tools om de vacature en uw organisatie onder de aandacht te brengen bij geschikte kandidaten. Zo vergroten wij niet alleen de herkenbaarheid van uw organisatie maar vinden wij ook gemakkelijk het talent dat past bij uw organisatie. Is de vacature lastiger in te vullen, dan geven we altijd een eerlijke inschatting van de termijn waarop we de vacature denken in te vullen. Wij vinden de kandidaten, maar u beslist natuurlijk zelf wie u uitnodigt op sollicitatiegesprek.

 

Volg ons via: